Időpont egyeztetés

Ajakfeltöltés, Ajakformálás


MIKOR INDOKOLT AZ AJAKTÖLTÉS?

Az egyik legkedveltebb esztétikai eljárás manapság az ajaktöltés.
Ez a típusú kezelés akkor javasolt, ha valaki nem elégedett az ajkai formájával vagy méretével. Az idő múlásával a bőr rugalmassága csökken, így az ajkak is veszíthetnek tónusukból, ami idővel láthatóvá válhat, különösen az öregedés folyamatával. Az ajkak körül kialakuló apró ráncok és az esetleges aszimmetria is korrigálható az ajakfeltöltés segítségével. Megoldást nyújthat a kezelés azok számára is, akik szájvonalukat túl keskenynek találják.

MI TÖRTÉNIK A BEAVATKOZÁS SORÁN?

A konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, emellett részletesen megválaszoljuk minden felmerülő kérdésedet. Az igényeidet felmérve a szakorvos tájékoztat a számodra megfelelő megoldásról/technikáról. Beavatkozás során megtisztítjuk a kezelni kívánt területet, majd érzéstelenítő krémmel bekenjük. Érzéstelenítési folyamatot követően a szakorvos a megbeszélteknek megfelelően elvégzi az ajaktöltést. Vékony tűt vezet be az ajakpír és a bőr határán a bőr alá, 2-3 mm mélyen, majd a tűt lassan, fokozatosan visszahúzva több pontra is eljuttatja a töltőanyagot. A műveletet több pontot megismétli.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A beavatkozás csupán 20-30 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Hatása minden esetben a páciens adottságaitól függ. Körülbelül egy éven keresztül látható marad.

AJAKFELTÖLTÉST KÖVETŐEN MIRE FIGYELJÜNK ODA?

A kezelést követő pár órában-napban ajkai felduzzadhatnak, körülöttük bőrpír jelentkezhet.
Ajaktöltést követő napokban kerülendő a sminkhasználat, arcmasszázs, a rágógumizás, illetve mellőzze ezen időszakban a fogászati beavatkozás elvégzését. Egy hónapig kerülendő a szoláriumozás és sminktetoválás.
Az esetleges szövődményekről szakorvosunk a konzultáció során tájékoztatja.

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A BEAVATKOZÁSTÓL?

Az ajakfeltöltés után egész ajka dúsabb, érzékibb, arca még nőiesebb, karakteresebb külsőt eredményez.