Időpont egyeztetés

Botox izzadáskezelés

MIKOR INDOKOLT A BOTOX IZZADÁSKEZELÉS?

Minden ember izzad, de nem mindegy mennyire. A túlzott verejtékezés, azaz hiperhidrózis kellemetlen szituációkhoz vezethet, ennek kezelésére nyújt megoldást a botox izzadáskezelés. Botox kezelés segítségével a verejtékmirigyeket időszakosan blokkoljuk a hónalj, talp vagy tenyér területén, így megszűnik a mindennapos szituációk és hőmérsékletváltozás okozta szorongás.

MI TÖRTÉNIK A BEAVATKOZÁS SORÁN?

A konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, emellett részletesen megválaszoljuk minden felmerülő kérdésedet. Az igényeidet felmérve a szakorvos tájékoztat a számodra megfelelő megoldásról/technikáról. Beavatkozás során megtisztítjuk a kezelni kívánt területet, majd a szakorvos a megbeszélteknek megfelelően elvégzi a botox izzadáskezelést. A botulinum toxin higított oldata kerül befecskendezésre az előre megtervezett, bejelölt pontokon.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A beavatkozás csupán 15 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?
 
Hatása nagyban függ a páciens adottságaitól, az egyéni metabolizációs folyamatától, a botulinum toxin hatóanyag dózisától, a beadás módjától és az anyag higításától is. Általánosságban elmondható, hogy fél év után szokott felmerülni az igény a botox kezelés ismétlésére. A felsorolt tényezők miatt, a botox kezelés hatásának ideje hosszabb vagy rövidebb is lehet.

BOTOX IZZADÁSKEZELÉST KÖVETŐEN MIRE FIGYELJÜNK ODA?
 
A kezelést követő pár órában-napban enyhe duzzanat, érzékenység jelentkezhet a szúrások helyén. Ez idő alatt kerülendő a sportolás, a jelentős izzadással járó tevékenységek végzése, illetve a napozás és szaunázás. Az esetleges szövődményekről szakorvosunk a konzultáció során tájékoztatja.
 
MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A BEAVATKOZÁSTÓL?

A botox izzadáskezelés hatására nemcsak részben, de akár teljesen megszüntethető a túlzott izzadás.