Időpont egyeztetés

PRF hajstimuláló kezelés


MIKOR INDOKOLT A PRF HAJSTIMULÁLÓ KEZELÉS?
A PRF terápia kimondottan a hajhullás megszüntetésére és a hajhagymák növekedésének stimulálására lett kifejlesztve, mely egyaránt a női és férfi páciensek számára is lehetővé teszi a hajvesztés megállítását és a dús hajkorona visszaszerzését.
A módszer segít javítani bizonyos kóros fejbőr állapotokon, valamint a hajhagymák stimulálása révén hozzájárulhat az új hajszálak növekedéséhez és a meglévő hajszálak egészséges működéséhez. A saját vérből készült szérum biostimulációval támogatja a folyamatot, és akár el is halaszthatja a hajbeültetés szükségességét. Azoknak javasoljuk, akik kopaszodással vagy hajhullás problémájával küzdenek és szeretnék visszanyerni hajuk eredeti szépségét. Ugyanakkor javasoljuk azoknak is, akik egészséges hajkoronájuk mellett gyorsabb hajnövekedésre vágynak.
 
MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS SORÁN?
Szakorvosunk konzultáció során megvizsgálja az Ön fejbőrét és felméri annak állapotát. Választ ad felmerülő kérdéseire, illetve tájékoztatja az eljárás menetéről és várható eredményeiről is. Az eljárás során a páciens vénájából levett vért -szigorúan véralvadásgátló hozzáadása nélkül- egy speciálisan erre kifejlesztett centrifuga segítségével alkotóelemeire bontja és kiválasztja belőle a megfelelő frakciót. A felső vérlemezkékben kialakul a gazdag fibrin mátrix, amit a saját vérplazmával injektálunk a fejbőrbe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?
Az eljárás – a vérvétellel és a vérkészítmény előállításával együtt – körülbelül 1 órát vesz igénybe.

PRF HAJKEZELÉST KÖVETŐEN MIRE FIGYELJÜNK ODA?
Az eljárást követően pár napig óvintézkedések betartása javasolt, amelyről a konzultáció során a szakorvos alapos tájékoztatást ad. A kezelés után előfordulhat a tűszúrások helyén enyhe bőrpír, duzzanat vagy apró véraláfutások. Azonban ezek rövid időn belül, pár nap alatt elmúlnak.
 
MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A KEZELÉSTŐL?
 
A kezelés hatására a fejbőrben lévő hajhagymák stimulálódnak, melynek hatására jelentős hajnövekedés és hajdúsulás érhető el. Az eredmények a páciensek adottságaitól függően eltérők lehetnek, ugyanis nagyban meghatározó a saját plazma minősége, illetve a kopaszodás mértéke is. Az eljárást kúraszerűen érdemes elvégezni, melynek időtartama egyénenként változó, erről a szakorvosa ad javaslatot a konzultáció során.