Időpont egyeztetés

Vivace RF kezelés


MI A VIVACE KEZELÉS?
Egy hatékony, innovatív, biztonságos eljárás, amely stimulálja a kollagén és elasztin rostok képződését, ennek hatására
  • feszesebbé teszi a bőrt
  • kisimítja az apróbb ráncokat
  • halványítja az aknés hegeket, illetve bőrhibákat
  • összehúzza a pórusokat
  • a bőrt hidratálttá, tónusossá varázsolja
 A VIVACE kezelés tartalmazza számos előnyét a frakcionált lézernek, a hagyományos rádiófrekvenciának, az IPL-nek és dermarollernek. Ezen együttes hatásának köszönhetően bőrfiatalítás érhető el a kezeléssel. A következő három módszert ötvözi: kollagén indukciós terápia, sebgyógyulási folyamat és a LED fényterápia.
 
  • Kollagén indukciós terápia – Stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését a bőr mélyebb rétegeiben.
  • Sebgyógyulási folyamat – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ezáltal a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
  • Fényterápia – Vörös LED: aktiválja a bőrsejteket, növeli a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítja a bőrtónust és a bőrtextúrát. Kék LED: javítja az aknés bőr állapotát.
MIKOR INDOKOLT A VIVACE KEZELÉS?
Amennyiben kisimultabb, feszesebb bőrre vágysz, akné utáni hegekkel vagy tág pórusokkal küzdesz. Több területen alkalmazható (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) eljárás melynek hatására csökkennek a ráncok, alkalmas műtéti hegek halványítására, mindemellett lifting, anti-aging, anti-cellulit, stria-kezelés hatékony módszere. A kezelés egész évben javallott, nyári időszakban is.

MI TÖRTÉNIK A BEAVATKOZÁS SORÁN?
A konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, emellett részletesen megválaszoljuk minden felmerülő kérdésedet. Beavatkozás során megtisztítjuk a kezelni kívánt területet, majd érzéstelenítő krémmel bekenjük. Érzéstelenítési folyamatot követően elvégezzük a kezelést. A VIVACE kezelés során használt frekvencia, a tűk mélysége, a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe, és az intenzitás személyre szabható, így különböző adottságú pácienseknél is hatékonyan alkalmazható.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?
A kezelés körülbelül 30-60 percet vesz igénybe.

VIVACE KEZELÉST KÖVETŐEN MIRE FIGYELJÜNK ODA?
A kezelést követően az érintett bőrfelület kipirosodhat, húzódhat, de ezen tünetek pár óra alatt elmúlnak.

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A KEZELÉSTŐL?
Az első kezelés is azonnal észrevehető lesz, de a hosszútávú eredményt a kollagén stimuláció nyújtja, amelynek hatása pár héten belül látványos lesz. A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.